Som merkeverksted for Nissan har vi over 50 års erfaring, og i tillegg noen av landets aller beste teknikere og mekanikere.

Vi har spesialkompetanse på Nissan, Maxus og JAC, men kan også hjelpe deg om du har et annet bilmerke. Våre ansatte har til enhver tid oppdatert seg på ny bilkunnskap og nye programvarer som følger bilene.

Vi har et moderne verksted og skadeavdeling med avansert utstyr. Du får utført service og vedlikehold på de aller fleste biltyper. Ved service og reparasjoner kan vi tilby svært rimelige lånebilavtaler.

Vi utfører også service, reparasjoner og EU-kontrollveteranbiler.

Har du noen spørsmål eller ønsker du å bestille time, EU-kontroll eller verkstedtime? Ring eller send en e-post til verksmester Geir Ove eller kundemottaker Solfrid, eller ring oss på telefon 35 98 68 50.

 

Vi er medlem i SjekkPunkt, noe som gjør det enklere å oppfylle dagens krav til profesjonell verksteddrift. Det gjør at vi kan tilby kundene et konkurransedyktig verkstedtilbud av høy kvalitet.

Dette er noe av det vi kan utføre av arbeid:

-Service og reparasjoner etter bilprodusentens retningslinjer
-EU-kontroll opp til 3500KG
-Originaldeler eller deler av tilsvarende kvalitet
-Kontroll, skifte og reparasjon av slitedeler: eksos, clutch, brems, forstilling, støtdempere, startere, dynamoer, startbatterier
-Feilsøking, kontroll og reparasjon av motorstyring, bensin- og dieselinnsprøytning
-Kilometerservice, oljeskift, servicedeler
-Bilelektriske reparasjoner
-Reparasjon og service på AC- og klimaanlegg
-Diagnose og feilkodelesing
-Montering av ekstrautstyr; motor- og kupèvarmer
-Store og små skader
-Taksering av skade
-Skifte og reparasjon av bilglass
-Lakkering
-Hjulskift med og uten dekkhotell
-Bilglass
-Antirustbehandling